gallery/fleksheks copy

De Fleksheks Textiel maakt objecten op maat. Hierbij valt te denken aan tenten, bootoverkappingen, reparaties aan luchtballonnen of bijvoorbeeld tarps. Wel of niet voorzien van een toepasselijke tekst. 
Ook voor kleinere textiele zaken, zoals buidels, tassen en woonaccesoires is de klant bij de Fleksheks op het goede adres.

Laat de zomer maar komen met deze fijne zonneklep. Dit is een uit een zeer gevarieerde serie, dus voor ieder wat wils.

gallery/groenrood

Als imker moet je natuurlijk goed beschermd en veilig werken. Beschermende kleding is daarom belangrijk. De imkerpakken, die ik maak, zijn daarom op maat gemaakt bijvoorbeeld voor de iets langere imker, zodat er geen stukje rug bloot komt

gallery/buidel

Handig en kleurrijk zijn deze buidels waar u makkelijk uw kleine spulletjes in kan bewaren.

gallery/poteid

De textiele ballonnen zijn door mij op maat gemaakt voor een corsowagen in Zundert. Deze moesten tijdens het corso opgeblazen worden en weer leeg lopen. Een superleuke opdracht waarbij veel denk en rekenwerk bij te pas kwam.

gallery/imkerpakk
gallery/blauw
gallery/boerenzakdoek

Een groot voordeel aan deze zonnekleppen is dat ze geknoopt worden, hierdoor passen ze altijd.

Voor meer modellen en informatie, klik hier of mail naar marloes@fleksheks.nl

 

gallery/belhamel2
gallery/exposrevrt_atelier_belhamel_plaatje

Ateliersituatie van het vervaardigen van een reclame op een luchtballon. Dit mannetje is 7 meter hoog, dat zou je niet zeggen wanneer je de ballon in de lucht ziet

gallery/dscn88001

Wanneer ik een reclame op een ballon moet zetten, begint dit met het maken van een visual. De klant krijgt een tekening van de ballon, met daarop gewilde ontwerp. Soms moet er nog wat aangepast worden, maar wanneer de klant content is, begint het echte werk.........

.....door middel van projectie wordt het ontwerp vergroot en na enig passen en meten wordt het ontwerp vervaardigt en op de ballon gestikt. 
Een ballon is groot en log en zwaar, maar wanneer het uiteindelijk af is en ik vervolgens een ballon van mijn hand, over zie gaan, blijft er een grote trotsheid door mij heen stromen.

Met dank aan svenballooning voor de foto's van de ballonnen

gallery/fleksheks5
gallery/fleksheks3

Deze overkapping is gemaakt voor het foodtruckfestival Bumperkluiven, deze wilde graag een overkapping over hun bar, die een regenbui aan zou kunnen.

gallery/fleksheks4

Met meerdere mensen relaxen? Deze strandstoel is 3,5 meter breed en dus alle ruimte om samen in te chillen. 

gallery/bootkees

Omdat een boot nou eenmaal langer goed blijft wanneer hij goed beschermd wordt, heb ik deze hoes op maat gemaakt voor de boot.  

Textiel

gallery/1
gallery/sleutelhangers
gallery/3

Praktijk Superesse en De Fleksheks hebben de handen ineen geslagen. Ondanks dat deze twee onderneemsters in een totaal verschillend vakgebied werken, heeft deze samenwerking een mooi resultaat opgeleverd.
Speciaal voor Stichting Het Vergeten Kind hebben ze een serie tulpen gemaakt. De tulp, welke ook in het logo van Praktijk Superesse voorkomt, symboliseert de perfecte liefde, iets wat we natuurlijk elk kind wensen.

 

 

Meer informatie over het Vergeten Kind

Meer informatie over Praktijk Superesse

gallery/overzicht
gallery/9
gallery/1

Deze zelfgemaakte, wasbare mondkapjes zijn van soepele katoen en hebben ruimte voor een filter.
Elk mondkapje is voorzien van een koord, wat makkelijk achter het hoofd vast te maken is. Hierdoor heeft u geen last van striemende elastieken.
Heeft u zelf een stofje waar u een mondkapje van wilt, neem gerust contact met me op.

 

Voor bestellingen zie de webshop of mail naar marloes@fleksheks.nl